Alexandru Cazacu, pe locul al cincilea la mondialul de tineret

Alexandru Cazacu

La Campionatul Mondial de tineret, competiţie desfăşurată săptămâna trecută la Regina, în Canada, Alexandru Cazacu s-a clasat de două ori pe poziţia a cincea.

Powerlifterul timişorean a încheiat concursul cu 200 de kilograme la împins din culcat, aici având o încercare nereuşită la 212 kilograme, şi cu 220 de kilograme la îndreptări, ratând la 250 de kilograme.

El a reprezentat clubul Unirea Alba Iulia.

România i-a mai trimis în Canada pe Alexandru Catarambă, care a obţinut trei medalii de aur şi una de argint la juniori mici, şi pe Cătălin Buciuman, al cărui cel mai bun rezultat a fost o clasare pe locul al patrulea la U23.

Şi colegii de lot ai lui Alexandru Cazacu sunt legitimaţi la clubul din Alba Iulia.

„Îi mulţumesc domnului director Corneliu Mureşan şi preşedintelui Federaţiei Române de Powerlifting, Ovidiu Pănăzan, care este şi antrenor federal”, ne-a declarat Sorin Cazacu, tatăl şi antrenorul lui Alexandru Cazacu.

Pentru timişoreni urmează Campionatul Naţional de Powerlifting fără echipament, la Blejoi, în judeţul Prahova, unde CS Caza Powerlifting va fi reprezentat de cinci sportivi, iar la începutul lunii octombrie va avea loc mondialul rezervat categoriei de vârstă masters, în Africa de Sud, la care va lua startul şi Sorin Cazacu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns