Alexandru Caplat, candidat al Alianței USR PLUS pentru funcția de consilier județean în Consiliul Județean Timiș: Obiectivul său general îl reprezintă protejarea mediului

Alexandru Caplat

Alexandru Caplat s-a născut în 6 februarie 1980 la Piatra Neamț. A urmat studiile superioare la Universitatea din București, absolvind inițial Colegiul de Hidrologie, Meteorologie și de Supraveghere a Calității Mediului, din cadrul Facultății de Geografie, obținând specializarea de Hidrometeorolog și Supraveghetor al Calității Mediului. Este licențiat ca Specialist în Știința Mediului. Câțiva ani mai târziu, după ce a început să lucreze în domeniul vânzărilor și al marketingului, a urmat un masterat în Managementul Marketingului.

Din punct de vedere al pregătirii profesionale, este director de vânzări într-o companie de distribuție de top, având o experiență de 20 de ani în vânzări și marketing, din care timp de 16 ani a coordonat echipe de vânzări. Este foarte organizat, riguros, analitic și persuasiv, comunicând ușor. Alexandru Caplat s-a remarcat pentru prima dată în partidul PLUS.

Care sunt obiectivele sale din poziția de viitor consilier județean?

Obiectivul său general îl reprezintă protejarea mediului, prin folosirea eficientă a resurselor minerale și energetice, și prin folosirea terenurilor, a apei și a aerului, în conformitate cu reglementările naționale și comunitare de mediu. De aproximativ o săptămână, Alexandru Caplat candidează oficial pentru funcția de consilier județean din partea Alianței USR PLUS pentru Consiliul Județean Timiș. Îi veți găsi numele pe poziția a șasea în lista consilierilor propuși pe buletinul de vot. Ca viitor consilier județean, își propune să activeze în Comisia de Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Lucrări Publice si Protecția Mediului, contribuind la proiectele dedicate axei de mediu și al schimbărilor climatice, drept parte a strategiei de dezvoltare socio-economică a județului Timiș.

Celelalte obiective pe care și le propune sunt următoarele:

Sensibilizarea conștiinței populației privind importanța protecției valorilor de mediu;

Creșterea capacității administrativ-instituționale în gestionarea problemelor de mediu;

Gestionarea durabilă a resurselor de apă în concordanță cu cerințele de consum și de protecție a comunităților locale;

Gestionarea durabilă a deșeurilor;

Creșterea condițiilor de sănătate a comunităților, prin reducerea gradului de poluare a aerului;

Protecția solului față de efectele negative ale fenomenelor naturale și ale activităților umane;

Protecția valorilor de patrimoniu natural: arii naturale protejate;

Conservarea și îmbunătățirea fondului forestier;

Crearea echilibrului ecologic al speciilor de floră și de faună sălbatică autohtonă, prin protejarea habitatelor acestora;

Protejarea față de riscurile de mediu: siguranța populației în fața amenințărilor naturale și în fața rezultatelor nocive ale activităților umane.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de operatorul economic TIMPRESS SA.

Cod unic de identificare: 21200391


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *