Alexandra Uşurelu, în concert „La Căpițe”

Alexandra Uşurelu, în concert „La Căpițe”

Timișorenii vor avea parte, în curând, de un nou concert Alexandra Ușurelu, găzduit de terasa „La Căpițe”.

„Cu mare emoție și bucurie vă anunțăm, dragi prieteni, că vom inaugura scena mică a Căpițelor in data de 31 iulie, la ora 20, când vom avea deosebita onoare să o avem invitată pe Alexandra Ușurelu, care ne va încânta cu cel mai nou material discografic al ei, <<Fata care chiar există>>, album de studio lansat anul acesta, în februarie.

Iată ce spune Alexandra despre minunatul material : <<Formularea aceasta, Fata care chiar există, este ca o ștampilă cu care am rămas după ultimii ani în care am concertat mult. Oamenii mi-au spus adesea că vin dintr-o lume de poveste și că pe scenă mă transform în ceva care pare ireal. Că nu le vine să creadă că există și așa ceva în muzica din România, că se poate să faci lucruri mari și cu această abordare curată. Pentru ei sunt artista aceea care chiar există, de aici și titlul celui mai recent album.

În ultimii ani, lumea mea s-a desfășurat în sala de spectacol, la sutele de concerte susținute, acolo unde m-am întâlnit cu ascultătorii mei și ei m-au alintat cu acest supranume. Am înregistrat acest album pentru ei, încât muzica mea să le fie alături și acasă, și la drum, oriunde au nevoie de ea. Și am vrut să le alimentez starea aceasta de magie, să știe că în orice moment deschid cartea albumului, fata care chiar există este acolo pentru ei>>.

Biletele vor fi disponibile pe platforma iabilet.ro, la Căpițe și la magazinul de viniluri Viniloteca, prețul unui bilet cumpărat în avans fiind de 45 de lei. În ziua concertului biletele se vor putea procura doar de la Căpițe la prețul de 60 de lei. Concertul va începe la ora 20, accesul în incintă fiind posibil începând cu ora 17”, transmit organizatorii manifestării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns