UPDATE. Arafat: Turistul surprins de avalanșă a fost găsit. Nu are semne vitale

O persoană a fost surpinsă de o avalanşă ce a avut loc în masivul Parâng, sub vârful Cârja.

Salvamont România anunţă că persoană este dată dispărută după ce a fost surpinsă de o avalanşă ce a avut loc în masivul Parâng.

Colegii celui prins sub zăpadă îl caută, iar o echipă de salvamontişti din baza Salvamont din Rusu se îndreaptă către locul evenimentului.

Alte echipe de intervenţie se formează în judeţul Hunedoara, iar o echipă se formează în Gorj pentru o eventuală intervenţie pe versantul sudic.

De asemenea, un elicopter SMURD se îndreaptă către zona pentru a sprijini acţiunea de salvare, scrie romaniatv.net.

ACTUALIZARE

Arafat: Turistul surprins de avalanșă a fost găsit. Nu are semne vitale

Doi turişti au fost surprinşi de o avalanşă, în Munţii Parâng, sub Vârful Cârja. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, iar celălalt a fost dat dispărut.

Echipele de intervenţie au ajuns la persoana surprinsă de avalanşă în Munţii Parâng, sub Vârful Cârja, şi au constatat că nu mai are semne vitale, fiind declarat decesul, au anunţat Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Cel mai probabil, turistul a suferit leziuni grave la coloana cervicală, în urma avalanşei.

Potrivit ISU Hunedoara, echipele de intervenţie au ajuns la turistul surprins de avalanşă în Munţii Parţng.

„Din păcare, victima nu mai prezintă semne vitale, fiind decedată. Cel mai probabil a suferit leziuni grave la coloana cervicală în urma aalanşei”, au precizat reprezentanţii ISU Hunedoara, conform digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns