Alertă, tren căzut de pe un pod! Mai multe trenuri de pe relaţia Timişoara Nord – Bucureşti sunt oprite şi aşteaptă redeschiderea circulaţiei

tren 15

Circulaţia feroviară a fost închisă în această dimineaţă, începând cu ora 8:20, pe raza SRCF Craiova, între staţiile CF Malu Mare şi Banu Mărăcine, din cauza deraierii a 6 vagoane din compunerea unui tren de marfă ce transporta produse petroliere, aparţinând operatorului privat GFR (Grup Feroviar Român), informează Compania Naţională de Căi Ferate ‘CFR’ SA printr-un comunicat remis AGERPRES.

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane cu biodiesel şi circula pe distanţa Slobozia – Veche Curtici.

Locomotiva trenului a deraiat, şi 6 vagoane din compunerea trenului 80315 aparţinând GFR s-au răsturnat în viaductul Cârcea. Ulterior, s-a stabilit că mecanicul băuse.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii autorităţilor care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum şi echipele de specialişti care vor interveni pentru eliberarea gabaritului, se precizează în comunicat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, nu s-au înregistrat victime, traficul feroviar este blocat şi se iau măsuri de limitare a poluării cursului de apă.

Nu au fost înregistrate victime.

Conform sursei citate, în prezent un tren de călători a fost oprit în parcurs 1797 – în staţia CF Jianca, mai multe ternuri de pe relaţia Timişoara Nord – Bucureşti, sunt oprite şi  aşteaptă redeschiderea circulaţiei.

 

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *