Alertă la nivel judeţean din cauza ambroziei. Preşedintele CJT atenționează primăriile să ia măsuri urgente

Având în vedere numeroasele sesizări primite pe adresa Consiliului Județean Timiş  cu referire la prezența ambroziei pe terenurile unităților administrativ-teritoriale din județ, președintele instituţiei, Călin Dobra, a solicitat primăriilor luarea unor măsuri urgente, conform prevederilor Legii nr. 62/2018 privind combaterea ambroziei.

CITEȘTE ȘI: Programul Festivalului „Bega Bulevard”

Acesta le atrage atenția că, în conformitate cu prevederile legii menționate, au obligația de a supraveghea combaterea ambroziei pe toată durata vegetației, pe raza unității administrativ-teritoriale pe care o reprezintă.

„Pentru mine, problema arată delăsare din partea unor unități administrativ-teritoriale. Avem o lege, ea trebuie aplicată. Am transmis această atenționare către primării în urma a numeroase sesizări din partea populației. Foarte mulți oameni sunt în pragul disperării din cauza alergiei la ambrozie! Nu pot accepta ca unii pur și simplu să închidă ochii la o problemă care afectează mii de timișeni. Nu este normal”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. În eforturile sale de combatere a ambroziei, cât și de asigurare a esteticii șoselelor din administrare, CJ Timiș a …

Mai multe amănunte despre acest subiect, precum și alte știri interesante, regăsiți în ediția tipărită a ziarului Renasterea bănățeană de sâmbătă, 31 august.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Alertă la nivel judeţean din cauza ambroziei. Preşedintele CJT atenționează primăriile să ia măsuri urgente

  1. Gargara psdista!!
    Toate drumurile si terenurile publice sunt pline cu ambrozie de 2.5m inaltime si plina de seminte!!!

Lasă un răspuns