Alertă la nivel judeţean din cauza ambroziei. Preşedintele CJT atenționează primăriile să ia măsuri urgente

ambrozie 4

Având în vedere numeroasele sesizări primite pe adresa Consiliului Județean Timiş  cu referire la prezența ambroziei pe terenurile unităților administrativ-teritoriale din județ, președintele instituţiei, Călin Dobra, a solicitat primăriilor luarea unor măsuri urgente, conform prevederilor Legii nr. 62/2018 privind combaterea ambroziei.

CITEȘTE ȘI: Programul Festivalului „Bega Bulevard”

Acesta le atrage atenția că, în conformitate cu prevederile legii menționate, au obligația de a supraveghea combaterea ambroziei pe toată durata vegetației, pe raza unității administrativ-teritoriale pe care o reprezintă.

„Pentru mine, problema arată delăsare din partea unor unități administrativ-teritoriale. Avem o lege, ea trebuie aplicată. Am transmis această atenționare către primării în urma a numeroase sesizări din partea populației. Foarte mulți oameni sunt în pragul disperării din cauza alergiei la ambrozie! Nu pot accepta ca unii pur și simplu să închidă ochii la o problemă care afectează mii de timișeni. Nu este normal”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. În eforturile sale de combatere a ambroziei, cât și de asigurare a esteticii șoselelor din administrare, CJ Timiș a …

Mai multe amănunte despre acest subiect, precum și alte știri interesante, regăsiți în ediția tipărită a ziarului Renasterea bănățeană de sâmbătă, 31 august.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alertă la nivel judeţean din cauza ambroziei. Preşedintele CJT atenționează primăriile să ia măsuri urgente

Lasă un răspuns