Alertă într-o localitate din Caraș-Severin! Copil în vârstă de 1 an, găsit decedat. UPDATE: Mama bebelușului a fost reținută

Tragedie în Timiş. Un tânăr a leşinat pe terenul de sport şi nu a mai putut fi salvat

Alertă într-o localitate din Caraș-Severin! Copil în vârstă de 1 an, găsit decedat. UPDATE: Mama bebelușului a fost reținută.

În data de 5 august a.c., la ora 22.55, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Scăiuș ar fi decedat un minor în vârstă de aproximativ un an.

CITEȘTE ȘI: Razie în Timișoara și zona periurbană. Continuă acțiunile de prevenire și combatere a consumului de alcool și droguri la volan

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în prezent fiind desfășurate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

UPDATE: Mama bebelușului a fost reținută

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin anunță că procurorii au fost sesizați duminică, la ora 1.00, despre faptul că sâmbătă, în jurul orei 19.00, în satul Scăiuş, comuna Fârliug, din județul Caraș-Severin „la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul.”

Duminică, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş- Severin a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Tot duminică s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă, au precizat autoritățile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *