Alertă în Timiș după ce doi tineri au evadat

centru20reeducare20Buzias

S-a dat alerta în județul Timiș după ce doi tineri au evadat de la centrul de Reeducare din Buziaș. Dispariția lor a fost constatată la apelul de dimineață. Gardieni, polițiști și jandarmi îi caută acum pe cei doi în împrejurimile centrului, în pădurea din apropiere, iar pe drumuri au fost instituite filtre rutiere.

CITEȘTE ȘI: Un nou an şcolar, alți bani dați de părinți, în Timiș

Conform unui comunicat al Centrului Educativ Buziaş, este vorba de Soare Claudiu Florin, în vârstă de 19 ani, care avea de ispăşit o pedeapsă de un an şi zece luni pentru furt calificat, şi Teglas Samuel, de 21 de ani, care avea o pedeapsă de doi ani şi 204 zile, pentru tăinuire.

Cel mai probabil, cei doi au evadat marţi seara, în jurul orei 22.10, sărind gardul împrejmuitor al unităţii.

„În vederea capturării acestor persoane, au fost dispuse măsurile specifice, respectiv alarmarea personalului, tun rimiterea de echipe de căutare formate din personalul Centrului Educativ Buziaş, blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, precum şi cooperarea cu IPJ Timiş, IGPF, IGPR, IJPF Timiş, IJJ Timiş, Poliţia oraşului Buziaş şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj”, anunţă Centrul Educativ Buziaş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *