ALERTĂ de grad ZERO în penitenciar! Un deţinut şi-a UCIS colegul de celulă

A fost alertă de grad zero într-un penitenciar din România! Un deținut din Penitenciarul Iași și-a ucis un coleg de celulă cu un scaun metalic pentru că ar fi fost înjurat.

Criminalul, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost nemulţumit de faptul că victima nu-i recunoștea autoritatea.

„A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă, nu a supraviețuit. Noi am înștiințat imediat Parchetul și a fost deschis un dosar penal prin care urmează să fie stabilite toate detaliile legate de comiterea faptei. Cazul a fost preluat de Parchet”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași.

La audieri, bărbatul a recunoscut totul şi şi-a motivat gestul susținând că a fost înjurat de victimă cu o seară înainte: „Eu nu suport să fiu înjurat de nimeni. Pentru că m-a înjurat i-am dat cu scaunul în cap”, ar fi declarat acesta anchetatorilor.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor fiind condamnat pentru omor și tâlhărie și trebuie să ispășească o pedeapsă de 23 de ani de închisoare. El a fost transferat de la Bacău la Botoșani, după care a fost adus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași în anul 2017, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns