Alertă ANM: un ciclon se îndreaptă spre România! Banatul și Crișana vor fi „lovite” începând de luni seara!

ciclon

Un ciclon se îndreaptă spre România, urmând ca zona de vest a țării să fie cuprinsă de ploi. De asemenea, și zonele montane vor fi vizate de precipitații, însă în restul țării vremea se va menține frumoasă.

CITEȘTE ȘI: Boitar găsit mort într-o baltă de lângă Timișoara

“Vorbim de un ciclon care s-a generat deja în partea central-sudică a continentului, de fapt vorbim de zona Mării Adriatice şi ceea ce înseamnă împrejurimi.

Încă ţările de acolo deja sunt sub influenţa acestui ciclon şi au mai multe coduri, fie galbene, fie portocalii pentru instabilitate atmosferică.

CITEȘTE ȘI: Doi minori s-au sinucis în urma unui joc periculos apărut în mediul online

Începând de luni după-amiază, vom începe să resimţim şi noi influenţa acestuia, pentru că acesta continuă să se extindă către estul continentului, estul, sud-estul continentului şi vom intra şi noi sub incidenţa lui, cel puţin jumătatea de vest a teritoriului.

anunt angajare

Cam de luni după-amiaza şi până marţi seara ne aşteptăm la perioade de timp cu averse şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, punctiform la căderi de grindină, dar şi la cantităţi de apă mai însemnate, zone vizate pentru aceste fenomene, mai ales cantităţi de apă, ar fi Banatul, Crişana şi ceea ce înseamnă zona deluroasă şi montană a Carpaţilor Occidentali şi din vestul Carpaţilor Meridionali”, a declarat Mihai Timu, meteorolog ANM, pentru Digi24.

CITEȘTE ȘI: Postarea virală a unei femei pompier din Londra, despre vecinii ei români: „Străinii ăştia băgăcioşi care vin aici şi repară garduri!”

Potrivit ANM, în cursul acestei săptămâni vremea se va răcori, maximele urmând să scadă până la 28 de grade, conform specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *