Alegeri la PNL în localităţile timişene

Liberalii timişeni îşi vor alege structurile de conducere în cadrul unui congres care va avea loc în 17 iunie. Acest lucru s-astabilit cu ocazia Consiliului Naţional de Coordonare, desfăşurat, sâmbătă, la Bucureşti, unde a luat parte şi o delegaţie de 20 de persoane a liberalilor timişeni.

Alegerile vor fi în sistem piramidal, adică mai întâi vor fi desemnate prin vot structurile locale, apoi cele judeţene, iar la final, conducerea centrală. Alegerile judeţene trebuie să se încheie până în 2 mai.

În Timiş, doar Nicolae Robu şi-a anunţat candidatura pentru postul de preşedinte al filialei, primarul Timişoarei fiind, momentan, preşedinte interimar al PNL Timiş.

Consiliul Naţional de Coordonare a validat-o pe Raluca Turcan în funcţia de preşedinte şi pe Cristian Buşoi, în cea de secretar general, ambii asigurând interimarul până la congres.

Mesajul transmis în teritoriu a fost acela că partidul trebuie să strângă rândurile şi să funcţioneze ca o echipă, pentru a trece cât mai repede peste înfrângerea usturătoare din 11 decembrie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns