Alb-violeţii, pe primul loc la sfârşitul sezonului regulat >> Informatica Timişoara – Spicom Sfântu Gheorghe 4-2 (0-0)

Slobodan Janjici Informatica futsal Spicom

Informatica Timişoara a fost condusă (1-0) şi apoi egalată (2-2) de Spicom Sfântu Gheorghe într-o partidă desfăşurată, astăzi, la sala „Constantin Jude”, în prima ligă de futsal.

Moreno a fost principalul pericol pentru poarta lui Giurcanu, el reuşind să înscrie ambele goluri ale formaţiei vizitatoare. După o primă repriză albă, spaniolul a deschis scorul în debutul actului secund, însă replica alb-violeţilor nu s-a lăsat mult timp aşteptată.

Internaţionalul sârb Slobodan Janjici a restabilit egalitatea pe tabelă, reuşind să se întoarcă cu faţa la poartă deşi avea un adversar în spate, trimiţând mingea la colţul lung.

Gabriel Dobre, care astăzi a împlinit vârsta de 36 de ani, şi-a făcut un frumos cadou, punctând cu un şut puternic, pe jos, la colţul scurt.

Spicom a dat însă semne de revenire, Moreno surprinzându-l din nou pe Giurcanu.

În căutarea golului izbăvitor, jucătorii Informaticii au pus presiune, au ratat mult, reuşind până la urmă să scuture plasa porţii adverse tocmai prin antrenorul Lupu, în urma unei faze de toată frumuseţea.

Reuşita lui Ilaş din faţa porţii, după o pasă primită în centrul careului, a adus liniştea în tabăra gazdelor.

Formula de start a Informaticii a fost următoarea: Vasile Giurcanu – Florin Matei, Robert Lupu, Savio Valadares, Felipe Oliveira. Pe bancă s-au aflat în debutul partidei Vlad Iancu, Theodor Lungu, Gabriel Dobre, Slaven Novoselac, Dusan Milojevici, Slobodan Janjici, Valentin Ilaş şi Adrian Călugăreanu.

Bănăţenii au încheiat sezonul regulat pe prima poziţie, însă până la prima partidă din play-off mai au de disputat restanţa cu City’Us Târgu Mureş, partidă ce a fost programată marţi, cu începere de la ora 19.

„A fost o victorie muncită. Se întâmplă să ratezi, important este că am reuşit să câştigăm împotriva unei echipe care practică un joc foarte bun pe contraatac, este poate cea mai bună din campionat la acest capitol. Sezonul este unul foarte greu, greul abia acum începe. Ne pregătim pentru play-off, principalul obiectiv a fost de a încheia pe primul loc în sezonul regular pentru a beneficia de avantajul celor două meciuri de pe teren propriu. Meciul de la Târgu Mureş este un derby şi îl tratăm ca atare. Cel mai important pentru play-off este să avem tot lotul valid, deocamdată nu sunt probleme grave. Trebuie să intrăm într-o formă sportivă foarte bună, şi mă refer aici la prospeţime şi tonus muscular. Am terminat pe locul întâi, deci pornim ca favoriţi în play-off. Totuşi, campionatul s-a câştigat în anii trecuţi şi de pe poziţia a patra la finalul sezonului regular, sper să nu se întâmple acest lucru şi în acest sezon”, a declarat la final antrenorul secund al Informaticii Timişoara, Daniel Rupa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *