Alb-violeții, învinși la Cluj-Napoca

Alb-violeții, învinși la Cluj-Napoca

Alb-violeții, învinși la Cluj-Napoca.

SCM Politehnica Timișoara s-a înclinat cu scorul de 27-29 (11-16) în meciul disputat duminică seară pe terenul echipei Universitatea Cluj. Ardelenii s-au impus în partida care a contat pentru etapa a 16-a, a treia a returului din Liga Națională de handbal masculin.

Prima repriză a aparținut gazdelor, care s-au desprins din start. Clujenii au profitat de cele peste cinci minute de secetă ale formației alb-violete și s-au dus la 3-0. Marjanovici a fost primul marcator al bănățenilor, dintr-o aruncare de la șapte metri (3-1, min. 6).

CITEȘTE ȘI: Aura Danielescu este de părere că reorganizarea inspectoratelor școlare ar trebui să se realizeze etapizat

La mijlocul reprizei, ecartul era de trei goluri (8-5), dar ardelenii au mai înscris trei goluri consecutive și s-a făcut 11-5.

Cu câteva pase greșite, care au pus adversarii pe contraatac, timișorenii nu au reușit să se apropie semnificativ până la pauză: 16-11. La reluare, au fructificat primele cinci atacuri, prin Marjanovici, de trei ori, Pribanici și Trif, apropiindu-se la 18-16.

Universitatea Cluj a răspuns cu un nou calup de trei goluri și a refăcut diferența de la pauză (21-16). Chiar dacă alb-violeții au irosit aruncări de la șapte metri, un moment favorabil a mai apărut la intrarea în penultimul minut.

Pribanic a redus diferența la un singur gol (27-26), însă Sven Nivard a concretizat următorul atac al clujenilor.

Cîmpan, în urma unei aeriene, și-a readus echipa la o singură lungime diferență în ultimul minut de joc (28-27). În cele 28 de secunde rămase, nou-promovata din Cluj-Napoca a obținut o aruncare de la șapte metri, fructificată de cel mai bun jucător de pe teren, Călin Hossu, și a stabilit scorul final: 29-27 (16-11).

Hossu a încheiat partida cu 13 goluri. Pentru SCM Politehnica Timișoara au marcat următorii handbaliști: Marjanovici – 11 goluri, Sadoveac – 7g, Cîmpan – 3g, Trif – 3g, Pribanici – 2g, Szabo – 1g. Portarul Stojkovici a avut 11 parade din 32 de aruncări.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj s-a apropiat la un singur punct de echipa alb-violetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *