Alb-violeţii de pe semicerc încep seria cu CSM Focşani

Pero Milosevic, din nou, antrenor principal al Politehnicii Timişoara!

A doua jumătate a lunii mai încheie socotelile şi în campionat pentru SCM Politehnica Timişoara, care are în faţă ultimul adversar al competiţiei interne.

Alb-violeţii se vor duela cu CSM Focşani mâine, de la ora 18, în primul meci al seriei de clasament pentru locul al şaptelea.

Partida este programată la sala „Constantin Jude” şi va fi arbitrată de cuplul maramureşean Alin Gherman – Adrian Moldovan şi supervizată de observatorul reşiţean Gheorghe Năsturel.

Sfârşitul sezonului 2018-2019 este plin de indisponibilităţi pentru trupa de pe Bega. Din motive medicale, vor privi şi acest meci de pe margine jucătorii Milos Dragas, Alin Şania şi Marius Sadoveac.

Un alt handbalist cu probleme medicale este pivotul Gheorghe Irimescu, care a avut de suferit la finalul săptămânii trecute de pe urma unui virus stomacal şi a necesitat perfuzii pentru putea reveni la antrenamente.

Cel de-al patrulea absent este Andrei Păiuş, suspendat două etape de Comisia de Disciplină în urma descalificării din jocul cu AHC Dobrogea Sud Constanţa.

„Chiar dacă şi acum condiţiile sunt dificile pentru noi, vom intra şi vom lupta! Trebuie să dăm tot ce avem mai bun până la finalul jocurilor oficiale. Nu este uşor să rezolvăm meciul din două victorii, dar vom încerca să facem acest lucru. Am arătat şi în partida precedentă, cu CSM Bucureşti, că şi cu absenţe în lot putem câştiga un meci greu. CSM Focşani a realizat ceva extraordinar în acest sezon prin calificarea în play-off şi la turneul final al Cupei României, iar pentru asta îi respectăm mult”, a declarat antrenorul muntenegrean Pero Milosevici.

Este a patra întâlnire directă dintre SCM Politehnica Timişoara şi CSM Focşani în sezon.

Bilanţul precedentelor dueluri este favorabil alb-violeţilor, cu două victorii şi o remiză.

Cel mai clar şi mai preţios triumf a fost cel din semifinala Cupei României, 25-18 chiar pe terenul moldovenilor, performanţă ce a permis grupării de pe Bega să dispute şi să câştige trofeul în prima jumătate a lunii martie.

În Liga Naţională, SCM Politehnica s-a impus acasă, în toamna trecută, cu 33-29, iar la sfârşitul lunii martie a încheiat la egalitate, 28-28, la Focşani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *