Alb-violetele de la CSU Politehnica Timișoara țintesc o medalie în Final Four-ul Campionatului Național

Alb-violetele de la CSU Politehnica Timișoara țintesc o medalie în Final Four-ul Campionatului Național

Alb-violetele de la CSU Politehnica Timișoara țintesc o medalie în Final Four-ul Campionatului Național

Sfârșit de săptămână important pentru echipa U19 de baschet feminin de la clubul CSU Politehnica Timișoara. Sportivele antrenate de Dan Ionescu sunt calificate în Final Four-ul Campionatului Național, unde vizează obținerea unei medalii. Turneul va avea loc sâmbătă și duminică în sala „CSȘ Ioan Valerian” din Târgoviște.

„Vrem să ne întoarcem cu o medalie de la Târgoviște. Totodată, nu trebuie să uităm faptul că plecăm cu ultima șansă prin prisma clasamentului, după sezonul regulat. Suntem încrezători, fetele sunt și ele încrezătoare. Ar fi o premieră să reușim o medalie. Doar prin prisma faptului că am ajuns acolo este o performanță, un pas înainte. Acum doi ani am terminat pe locul al zecelea, anul trecut pe locul al cincilea, iar acum suntem în Final Four. Ne dorim tot mai mult”, a spus Dan Ionescu, coordonatorul secției de baschet a clubului CSU Politehnica Timișoara.

Primul meci este programat sâmbătă, de la ora 12. Adversara echipei alb-violete va fi CSM Ploiești, principala favorită la câștigarea titlului, care a încheiat sezonul regulat pe prima poziție, cu zece victorii din tot atâtea partide disputate.

CITEȘTE ȘI: Pero Milosevic, din nou, antrenor principal al Politehnicii Timişoara! Muntenegreanul a obținut cele mai bune rezultate din ultimele decenii, pentru clubul alb-violet

CSU Politehnica Timișoara a strâns cinci succese și tot atâtea înfrângeri în prima parte a actualei stagiuni. Din serie au mai făcut parte CSM Ploiești, Sportul Studențesc București, Crișul Oradea și cele două adversare din weekend.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *