Ajutor pentru cei aflați în suferință

verde 2

Campania de ajutorare “Verde pentru Suflet” a ajuns și la Orțișoara, și Cornești. Sesizați de un angajat al primăriei în legătură cu mai multe cazuri de familii care o duc foarte greu, voluntarii organizaţiei “Verde de Banat” din Timişoara s-au deplasat la faţa locului să vadă care este situația și să ajute cu alimente.

Ei au reuşit să ajungă la toţi oamenii nevoiaşi despre existenţa cărora aflaseră şi să le însenineze zilele cu daruri… utile, produse alimentare neperisabile, de strictă necesitate. Fotografii cu destinatarii acestei campanii generoase au fost publicate pe pagina de Facebook a organizaţiei.

“Încercăm să iniţiem o nouă acțiune în judeţul Hunedoara, la Cerbăl, dar pentru asta avem nevoie de implicarea voastră! Ne dorim să ajungem la cele opt sate risipite – centrul de comună şi satele Arănieş, Feregi, Merişoru de Munte, Poieniţa Tomii, Poiana Răchiţelii, Socet şi Ulm, unde, din 450 de locuitori, 300- 350 sunt la limita supravieţuirii şi nu dispun de mijloace materiale. Zona este deosebit de frumoasă – ideală pentru ieșit în natură, cu localități situate la circa 1.000 de metri altitudine. La doar 160 de kilometri de Timișoara, va fi un loc minunat de ieșit, atunci când se vor termina restricțiile. Dar până atunci, haideți să încercăm să sprijinim oamenii din zonă! Contribuiţi şi voi cu alimente neperisabile sau cu donații în contul Asociația Verde de Banat, CUI: 41932338 RO29BTRLRONCRT0513621701. Ne mândrim cu faptul că asociația noastră este susținută din fondul <> gestionat de Fundația Comunitară Timișoara și Alergotura, pe platforma Timotion. Ne mobilizăm și ajutăm!”, subliniază organizatorii acestei campanii caritabile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *