Agricultorii timișeni, invitaţi la marele târg de la Novi Sad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) organizează, în zilele de 11 şi 12 mai, o misiune economică în Serbia, la Novi Sad și Belgrad.

Agricultorii timișeni au, astfel, prilejul de a vizita cea de-a 86-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important eveniment de profil din Serbia şi unul dintre cele mai mari din întreaga Europă.

Organizată de peste două decenii de CCIA Timiș, misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad și-a dovedit de fiecare dată utilitatea și eficiența prin numeroasele contacte directe cu expozanții pe care le-au avut firmele bănăţene participante.

Evenimentul expozițional reunește cele mai mari firme care își prezintă produsele și serviciile în domeniul producției agricole, zootehniei, industriei alimentare și băuturilor, mașinilor agricole, echipamentelor din industria alimentară, substanțelor chimice și de protecție, alimentelor ecologice, precum și al altor produse și servicii din sectorul agro-business. Anul trecut, expoziţia a renunit nu mai puţin de 1.500 de expozanți, din Serbia și din peste 30 de alte țări: Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, China, Croația, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Federaţia Rusă, Franța, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Muntenegru, Olanda, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, Ucraina, Ungaria etc.

La ultima sa ediţie, târgul a fost vizitat de peste 140.000 de persoane.

Pentru informații suplimentare şi înscrieri poate fi apelat nr. tel. 0372.185.230, e-mail: mailto:[email protected], persoana de contact fiind Larisa Chiu, referent de specialitate DRE.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *