Agresor liber, după ce a batjocorit o fetiţă de 10 ani, în vestul ţării. Copila plânge tot timpul, de frica bărbatului

Caz strigător la cer, în vestul ţării. O fetiţă de 10 ani, batjocorită de un vecin, în urmă cu o lună, este înspăimântată, plânge tot timpul şi nu poate ieşi afară la joacă, pentru că cel care i-a distrus copilăria este liber.

Toate acestea se întâmplă la Hunedoara. Omul a fost reţinut, iniţial, însă, după 30 de zile, judecătorul a decis să fie puscontrol judiciar.

Tatăl fetiţei speră că individul se va întoarce după gratii, cât de repede.

Presa locală scrie că agresorul a fost surprins de soţia sa chiar în timp ce agresa minora.

Copila i-a povestit tatălui ei că vecinul a ameninţat-o cu cuţitul că o va omorî, dacă nu păstrează secretul. Când totul a ieşit la iveală, familia vecinului ar fi încercat să-i dea bani bărbatului ca să scape de poliţie.

Fetiţa este consiliată de asistenţi sociali, iar specialiştii spun că starea ei psihică s-a înrăutăţit după ce vecinul acuzat că a batjocorit-o s-a întors acasă.

Sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Agresor liber, după ce a batjocorit o fetiţă de 10 ani, în vestul ţării. Copila plânge tot timpul, de frica bărbatului

  1. Când totul a ieşit la iveală, familia vecinului ar fi încercat să-i dea bani bărbatului ca să scape de poliţie. Așa cum era normal, tatăl a refuzat banii dar procurorul nu, de aia e liber animalul ! Păi, dragii de ei, după ce o viață întreagă trăiesc din șpăgi și mînării, cum să nu le dăm și pensii speciale ! Aș vrea să scriu ce îi doresc procurorului de caz dar nu vreau să scriu pe aici lucruri de astea, dar sînt convins că le știți și i le doriți și voi pe toate !

Lasă un răspuns