Agentul de pază de la un abator din vestul țării, prins cu 8 kg de carne furată în mașină

Agentul de pază de la un abator din vestul țării, prins cu 8 kg de carne furată în mașină

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, din Turnu, a fost oprit de polițiști, în trafic. În mașina acestuia, oamenii legii au găsit 8 kilograme de produse din carne de porc și mezeluri. Bărbatul nu a putut justifica proveniența produselor. În urma cercetărilor s-a stabilit că sexagenarul este agent de pază la abatorul din Iratoșu și ar fi furat produsele de acolo. Bărbatul intenționa să consume o parte dintre produse, în timp ce cealaltă parte voia să o vândă în piață.

CITEȘTE ȘI: Fritz și-a dat singur cu o poză-n cap pe Facebook. În același timp, Robu îl acuză din nou că-i prezintă proiectele ca realizări proprii – Renaşterea bănăţeană (renasterea.ro)

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad au depistat luni dimineața un bărbat de 64 de ani, din localitatea Turnu, care conducea un autoturism pe D.J. 709C.

În urma verificării autoturismului a reieșit că acesta transporta 8 kilograme de produse din carne de porc și mezeluri, fără a putea oferi detalii despre proveniența lor. Din cercetările efectuate de polițiști și în urma unor informații primite de la firma de pază unde bărbatul își desfășoară activitatea, s-a stabilit faptul că acesta ar fi sustras cantitatea de carne și mezeluri de la abatorul situat în comuna Iratoșu, unde este angajat, cu intenția de a o consuma și de a o vinde în Piața Catedralei din municipiul Arad.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societății comerciale. Pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a anunțat IPJ Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns