Agent șef de poliție din vestul țării, reținut după ce a fost implicat într-o tâlhărie. Dintr-un seif au dispărut 300.000 de euro

talharie seif

Lovitura dată de un grup de tineri în orașul Pâncota a fost una care a făcut senzație. Atunci, trei barbați au intrat în casa unei femei, au amenințat-o și au luat dintr-un seif o sumă imensă: 300.000 de euro. „De șase” ar fi stat chiar un polițist.

CITEȘTE ȘI: Valeriu Gheorghiță: Cred că la masca de protecție se va renunța ultima dată

În urmă cu o lună, anchetatorii au reţinut un agent şi trei indivizi, care ar fi implicaţi în poveste. Acum, procurorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus  reținerea unui agent șef de poliție din cadrul Poliției Orașului Pâncota, în vârstă de 41 de ani. Magistrații Judecătoriei Ineu au admis propunerea procurorilor, cel în cauză fiind arestat preventiv. Polițistul a fost suspendat din funcție, ca urmare a punerii în mișcare a acțiunii penale și luării măsurilor preventive.

“Instituția noastră nu tolerează nicio abatere de  la prevederile legale a personalului propriu și își reafirmă determinarea de a acționa cu echidistanță și profesionalism în toate cauzele instrumentate. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpaţilor” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Anchetatorii vor stabili exact ce rol a avut în poveste şi cel de-al doilea om al legii, reţinut acum.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Agent șef de poliție din vestul țării, reținut după ce a fost implicat într-o tâlhărie. Dintr-un seif au dispărut 300.000 de euro

  1. Trebuie sa ne mai miram de ceva,se pare ca asemenea activitati cind ,, oamenii legii ,, au trecut de parte a cealalta parte a baricadei au intrat in cotidian,sincere felicitari celor care i au descoperit,sa fie fara mila,mai trebuie recuperat si prejudiciul.

Lasă un răspuns