Adrian Pau, lider Pro România Timiș: „Mariajul dintre PNL și USR va dura până în 6 decembrie”

Liderii Pro România Timiș sunt convinși că PNL și USR nu se vor înțelege pentru multă vreme. Deputatul Adrian Pau a declarat că parteneriatul dintre cele două formațiuni se va încheia în 6 decembrie, odată cu alegerile parlamentare. Pau susține  că PNL și USR nu au discutat nimic legat de proiectele județului și ale Timișoarei, ci doar strict de ocuparea anumitor funcții.

După 6 decembrie, orice devine posibil, iar Pro România stă în expectativă. ”Suntem pregătiți pentru toate variantele. Avem oameni valoroși, atât la consiliul județean cât și la cel local, persoane cu experiență administrativă, care își pot aduce contribuția la concretizarea unor proiecte”, a declarat Adrian Pau. Deocamdată, celor de la Pro România nu le-au fost trimise semnale legate de o eventuală colaborare, deși Pau a recunoscut că a avut unele discuții, atât cu persoane din PNL, cât și din USR.

Pe de altă parte, Pro România speră să obțină două posturi de deputat și unul de senator, mizând pe încrederea pe care o parte a electoratului le-a încredințat-o  la alegerile locale, unde au obținut trei posturi de consilieri județeni și două de consilieri municipali în Timișoara. Capi de listă sunt Adrian Pau (la Camera Deputaților) și Nicolae Birău (la Senat). ”Definitivarea listelor nu a fost deloc o surpriză, ci un lucru absolut firesc, așa cum a decis filiala județeană. La noi, deciziile se iau de jos în sus, nu ca la alte partide, unde ierarhia e stabilită de conducerea centrală”,  declarat Nicoale Birău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns