Administraţia Naţională de Meteorologie anunță valori peste media normală în martie

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță valori peste media normală în martie

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță valori peste media normală în martie.

În următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi normale sau se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în întreaga țară, reiese din prognoza dată publicității de cei de la Administraţia Naţională de Meteorologie pentru perioada 21 februarie – 21 martie.

CITEȘTE ȘI: Cod Roșu de furtună în Marea Britanie – Milioane de oameni sunt sfătuiţi să nu iasă din case

Administraţia Naţională de Meteorologie: Săptămâna 21 – 28 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Administraţia Naţională de Meteorologie: Săptămâna 28 februarie – 7 martie

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și în vestul și nord-vestul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Administraţia Naţională de Meteorologie: Săptămâna 7 – 14 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile climatologice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în cele centrale.

Administraţia Naţională de Meteorologie: Săptămâna 14 – 21 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în toată țara.

stiripesurse

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns