Administraţia Fritz – o țeapă uriaşă luată de timişoreni! O spune un lider al opoziției

Administraţia Fritz - o țeapă uriaşă luată de timişoreni! O spune un lider al opoziției

La un an de la alegeri, administrației conduse de Dominic Fritz i-a fost făcut un scurt bilanț de către PSD Timiș. Iată ce a transmis președintele filialei social-democraților timișeni, Alfred Simonis:

”A trecut deja un an de când Dominic Fritz câştiga detaşat alegerile pentru funcția de primar al Timişoarei şi aşteptam un bilanț, aşa cum se obişnuieşte peste tot în țările civilizate – inclusiv în Germania. Dominic Fritz a ales să tacă, probabil pentru a nu se expune într-o zonă în care realizările sale administrative sunt… ZERO.

Cât despre distanța dintre promisiunile candidatului Fritz şi prestația primarului Fritz cred că nu are rost să vorbim, pentru că este simțită de fiecare timişorean.

Digitalizarea completă a serviciilor primăriei; debirocratizarea şi profesionalizarea funcționarilor publici; o primărie de sticlă; un oraş mai nepoluat si mai puțin aglomerat; eficientizarea societăților din subordine – sunt câteva din minciunile uriaşe cu care candidatul USR-PLUS a manipulat alegerile locale din Timişoara de acum un an.

Ce ne-a oferit în schimb administrația Fritz în acest prim an de mandat ? Cozile la ghişeele primăriei sunt la fel de mari; noua organigramă a fost suspendată de instanță, iar reprezentantii “noii” clase politice promovați pe pile in funcții sunt diletanți şi paraleli cu administrația; oraşul este murdar, aglomerat şi haotic; societățile din subordinea primăriei sunt tot mai prost conduse.

La iarnă există riscul real ca zeci de mii de timişoreni să rămână fără apă caldă şi caldură, în condițiile în care Colterm nu are pe stoc niciun gram de cărbune, prețul la gaz s-a dublat, iar în conturile blocate de creditori ale firmei suflă vântul. Nu s-au cumparat nici până acum certificatele verzi pentru 2021, nu s-a plătit amenda uriaşă de 21 de milioane de euro şi nu s-a pus niciun leu deoparte pentru certificatele care trebuie achiziționate la începutul anului viitor.

CITEŞTE ŞI: Timișoara, în pragul unui colaps economic. Va fi prăpăd, scapă cine poate!

Actuala administratie nu are nicio jenă în a anunța că doreşte să scumpească tot în Timişoara: taxele şi impozitele locale, gigacaloria, parcările, transportul în comun, serviciile de salubritate.

Cinismul si superioritatea cu care domnul Fritz îi tratează pe cei care l-au votat şi şi-au pus speranțele în el, arată că Timişoara şi-a luat o mare țeapă cu aceşti aventurieri infantili şi incompetenți care nu au condus in viata lor nimic”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Administraţia Fritz – o țeapă uriaşă luată de timişoreni! O spune un lider al opoziției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *