ADDA urcă pe scenă în ultima zi a Parcului Crăciunului, la Timișoara

ADDA urcă pe scenă în ultima zi a Parcului Crăciunului

Primul Parc al Crăciunului din vestul țării s-a dovedit a fi un succes, de mare interes pentru timișeni, dar și pentru Consiliul Județean, ca finanțator și coorganizator. Ultima zi cu activități va avea loc joi, 23 decembrie, când, pe scenă, va urca ADDA.

CITEȘTE ȘI: DNA: Cosmin Şandru şi Nicolae Bitea, trimiși în judecată pentru dare de mită!

În plus, timișenii vor fi întâmpinați cu o sumedenie de evenimente dedicate copiilor, ateliere, spectacole de teatru, dar și  adulților, Laser Show, programe artistice și mâncare bună. Toată atmosfera magică de Crăciun va fi completată de mascotele gigant și personajele de Crăciun care vor fura un zâmbet de pe față vizitatorilor.

Punctul culminant al serii va fi marcat de concertul îndrăgitei artiste ADDA, și, desigur, nu trebuie ratată petrecerea de încheiere  – „X-mas is here!”, care va avea loc la Ponton Lounge, până la ora 22.00.

„Vă așteptăm cu drag, voie bună și distracție la Parcul Crăciunului, joi, în ultima zi a acestei ediții. Am avut un sentiment pozitiv despre eveniment încă de la nivelul de idee, știind cât de important este să ieșim din acest context social tensionat creat de pandemie. Vom face din el o tradiție, vom veni cu idei noi, multe dintre ele culese săptămânile trecute de la vizitatori. Va fi un punct de atracție al județului în fiecare iarnă, inclusiv în 2023, când Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii”, spune președintele CJ, Alin Nica.

Program Parcul Crăciunului – 23 decembrie 2021

Scena mare:

16:00 – Concert Chitară – Asociația Culturală Beg’Art;

17:00 – Spectacol muzical vocal cu elevii Incubatorului de Arte;

18:00 – Program artistic;

20:00 – Concert ADDA.

Zona Copiilor:

17:00 – 18:00 – Atelier creativ de pictat și realizat figurine de Crăciun din ipsos pentru micii artiști începători. Atelierul cuprinde toate consumabilele necesare;

17:00 – 18:00 – Animație pentru copii cu personaje de Crăciun. Ne pregătim pentru Ajunul Crăciunului cu multă veselie și încredere că vin clipe magice de sărbătoare!;

18:00 – 19:00 – „Poveste de iarnă”, piesă pentru copii adusă de Teatrul Merlin. Cel mai drăguț iepuraș din lume, guralivul Urechilă, constată că nu are niciun prieten. Și pentru că nu vrea să rămână singur în seara minunată a sosirii lui Moș Crăciun, pornește în căutarea acestuia. Vârsta: de la 5 ani.

În întregul Parc:

17:00 – 19:00 – Moș Crăciun ascultă poezii, gânduri și chiar dorințe din partea fiecărui copil;

17:00 – 19:00 – Mascotele Gigant aducătoare de zâmbete dau târcoale parcului pentru cele mai reușite poze. Uriașele Mascote vor deveni rapid cei mai buni prieteni ai copiilor;

17:00 – 19:00 – Tărâmul de poveste va fi completat de apariția statuilor vivante. Te vor îndemna să le faci jocul, să le fotografiezi, dar ai grijă să nu te laşi păcălit!;

17:00 – 19:00 – Personajele de Crăciun dau tonul sărbătorilor de iarnă.

Moment special:

17:00 – „Laser Show”, spectacol cu efecte speciale laser vizibile de la mare distanță, show sincronizat pe muzică și pe o perdea de ceață și fum.

Ponton Lounge:

17:00 – 22:00 – Closing Party – X-mas is Here!

Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Crăciunului este o sărbătoare a comunității timișene la care își aduc aportul șase instituții de cultură: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, împreună cu Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”.

În eveniment este implicată și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, alături de Centrul Multifuncțional Bastion și Biroul de Cultură al Consiliului Județean Timiș.

Parcul Crăciunului are loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Intrarea este gratuită, iar accesul se face în baza certificatului verde sau a unei adeverințe care atestă rezultatul negativ pentru Covid-19.

Foto: Studio DITA


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns