Acțiuni de salubrizare, la cererea timișorenilor

Acțiuni de salubrizare, la cererea timișorenilor

Acțiuni de salubrizare, la cererea timișorenilor

Primăria Timișoara transmite că în urma întâlnirilor cu cetățenii și a sesizărilor primite, Serviciul Protecție Mediu, Management Deșeuri și Salubrizare, în colaborare cu Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartiere, a demarat mai multe acțiuni ample de curățenie în zonele Traian, Gara de Nord și Steaua-Fratelia.

CITEȘTE ȘI: Medicul care a intervenit la accidentul în care o fetiță de 10 ani a murit: „Asigurați copiii! Văd adulți iresponsabili…”

Astfel, s-au igienizat Piața Traian, Piața Romanilor (zona Catedralei Millenium), stațiile de tramvai și stația de taxi din apropiere, inclusiv prin spălarea vegetației de pe suprafețele pietonale.

De asemenea, s-a curățat și spălat platoul de vizavi de Gara de Nord și s-a acționat pentru strangerea deșeurilor din proximitatea acestuia.

Pe strada Ceferiștilor s-a intervenit într-o acțiune comună a Primăriei Municipiului Timișoara, Poliției Locale și CFR SA pentru lichidarea unei rampe clandestine uriașe de gunoi.

S-au ridicat și transportat aproximativ 20 de tone de gunoi. Situația a fost transmisă responsabililor CFR SA și a fost sugerată îmbunătățirea iluminatului aferent terenului CFR, montarea unui sistem de supraveghere și a unor panouri informative, pentru a preîntâmpina apariția unei situații similare.

Cetățenii sunt rugați să arunce deșeurile voluminoase, vegetale, din construcții, precum și resturile de polistiren și carton din ambalaje la unul dintre cele patru puncte de colectare gratuită situate pe Calea Torontalului, nr. 94, strada Avram Imbroane, nr. 70, Calea Moșniței, nr. 2-4 și Calea Chișodei, strada Mile Cărpenișan, nr. 3.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Acțiuni de salubrizare, la cererea timișorenilor

  1. Dumnezeul cel mare ce realizare senzationala si remarcabila a Primariei conduse de Maestrul DOMINIC FRITZ.Asta nu ar trebui sa fie o realizare epocala ar trebui sa fie o treaba normala pentru Timisoara.Ca in campania electorala se laudau ca tot orasul va fii luna si bec.In schimb Timisoara a ajuns ca o halda de gunoi.

Lasă un răspuns