Acțiune fulger în Piața Dacia. Au fost aplicate peste 30 de sancțiuni

actiune fulger

Acțiune fulger în Piața Dacia. Au fost aplicate peste 30 de sancțiuni

Poliția Locală Timișoara a organizat, astăzi, o nouă acțiune fulger, cu efective mărite, în Piața Dacia, acțiune care  a avut drept scop verificarea modului în care se comercializează atât produse agro-alimentare, cât și nealimentare în spațiul special destinat, modul în care societățile comerciale respectă legislația din domeniu, dar și modul în care este păstrată curățenia ori se parchează în zonele de piețe.

CITEȘTE ȘI: Cât costă o porţie de hamsii pe litoralul românesc în această vară. Preţurile au explodat la toate produsele şi serviciile

Astfel, polițiștii locali au aplicat 16 sanctiuni pentru lipsă etichete produse, extindere fără plata taxelor aferente, lipsa curățeniei, neafișarea etichetelor de produs, din care una angajatei Administrației pieței pentru neîncasarea taxelor.

Totodată, au fost aplicate si 9 autocolante pentru oprire și staționare neregulamentara, 3 sancțiuni au fost aplicate la fața locului pentru aceleași fapte prevăzute și sancționate de OUG 195/2002.

CITEȘTE ȘI: Operațiune de amploare pentru combaterea traficului de migranți. Investigații în România, Germania, Austria și alte țări. Celule infracționale acționau și în zona de vest a României

”Serviciul Protecția Mediului a aplicat 6 sanctiuni contraventionale pentru lipsă coș tip scrumieră si pentru geamuri și vitrine nespalate reprezentanților societăților comerciale.

Serviciul Inspectie Comercială a aplicat 6 sancțiuni conform OG 99/2000 pentru lipsa viză acord și pentru lipsă acord funcționare și o invitație la o societate comercială pentru prezentare documente.

Din Piața Dacia a fost preluată și o persoană spre a fi încredințată serviciilor sociale în vederea reintegrării acesteia.
În total, în urma acțiunii,au fost aplicate in total 31 de sancțiuni contraventionale în valoare totală de 17.220 lei, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns