Acţiune-fulger a poliţiştilor de la Arme, în Timişoara, Chişoda, Jebel, Peciu Nou şi Conacul Iosif. UPDATE

arme 7

Poliţiştii de la Serviciul Arme au descins, miercuri dimineaţă, la mai multe adrese din Timişoara, Chişoda, Jebel, Peciu Nou şi Conacul Iosif.

braconaj

Descinderile au loc la persoane suspectate că deţin arme de foc folosite la braconaj.

CITEŞTE ŞI: Nuntă la penitenciar. Un interlop celebru s-a însurat cu psiholoaga închisorii

La ora publicării ştirii, acţiunea oamenilor legii era în plină desfăşurare.

Oamenii legii au găsit 81 cartușe cu glonț de calibru 5,6mm, 11 cartușe cu alice de calibru 12mm, pentru arme letale şi 10 cartușe cu gaze calibru 9 mm.
descinderi timis

„În cursul dimineții, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Timișoara și polițiștilor Orașului Sânnicolau Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara și Deta, au efectuat 7 percheziții la locuinţele unor persoane din Municipiul Timișoara, Jebel, Conacu Iosif, Chișoda, Peciu Nou si Cebza, bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul a două dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, fapte ce ar fi fost comise pe raza județului Timiș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme, 1 pistol, 136 de cartușe letale cu glonț și cu alice, 10 cartușe neletale, 8 componente esențiale pentru arme, 2 proiectoare folosite la braconaj, 8 trofee de vânat și mai multe kilograme carne de vânat.
Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

La activități au participat și luptători S.A.S și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod”.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns