Acţiune de suflet, la Timişoara. Două tone de monede pentru tratamentul copiilor bolnavi

Academia Mămicilor din Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, împreună cu partenerii: Centrul de Excelență Arad, Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universității de Vest din Timișoara – Facultatea de Sociologie și Psihologie, și organizația ”Inițiativă în Educație”, organizează, până în data de 15 aprilie, proiectul caritabil “Două tone de monede pentru copiii cu probleme de sănătate hemato-oncologice”.

Proiectul implică montarea unei cutii de dimensiuni mari în zona centrală a orașului, mai exact pe Bulevardul Regele Ferdinand, în zona în care este amplasată în mod tradițional ieslea de Crăciun, chiar în spatele monumentului dedicat Revoluției din 1989.

Cutia de mari dimensiuni este confecționată din material transparent, având montat sub ea un cântar industrial, care afișează în timp real greutatea monedelor. Organizatorii încurajează cetățenii să pună bani în cutie, pe fiecare parte a acesteia existând șase orificii de introducere a monedelor, plasate la înălțimi diferite.

Monedele strânse din donații vor fi folosite pentru achiziționarea de medicamente de specialitate, care acum lipsesc de pe piața farmaceutică românească, fără de care evoluția și starea de sănătate a micuților este pusă mereu sub semnul întrebării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns