Acțiune de salvare contracronometru în vestul țării, cu final tragic: a murit la cules de prune

mort pe munte 1

De o acțiune de salvare contracronometru au avut parte, joi dimineață, membrii Formației Salvamont Valea Jiului, din cadrul Serviciului Județean Salvamont Hunedoara. Aceștia au fost alertați după ce un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Câmpu lui Neag, a căzut pe un deal din apropiere localității fiind suspectat că ar fi suferit un stop cardiac.

CITEȘTE ȘI: 61 de noi cazuri de coronavirus confirmate în Timiș, în ultimele 24 de ore. Situația la nivel național

Din păcate, în ciuda eforturilor salvamontiștilor, care au demarat imediat manevrele de resuscitare, și a echipajului de prim ajutor al SMURD, bărbatul și-a pierdut viața.

Potrivit șefului Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, „victima mergea, împreună cu alte persoane, la cules de prune, pe un deal din apropierea localității Câmpu lui Neag. La un moment dat, însă, pe drum, bărbatul a acuzat brusc o durere puternică în piept, după care a căzut la pământ ca secerat. Salvamontiștii din cadrul Formației Salvamont Valea Jiului au ajuns în cel mai scurt timp la locul indicat de persoana apelantă și au demarat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără un răspuns favorabil”.

Victima a fost predată echipajului SMURD, ajuns în acea zonă, însă nici acesta, după o altă serie de manevre de resuscitare, nu a reușit să-l salveze pe bărbat. Trupul fără viață al bărbatului a fost preluat de medicii legiști care vor stabili cu exactitate cauza morții.

sursa: servuspress.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns