Acţiune de împădurire la marginea Timişoarei. Cum poţi să participi

Perdeaua forestieră a Timişoarei s-ar putea îmbogăţi, chiar în acest weekend, cu 10.000 de copaci. Viceprimarul Dan Diaconu a anunţat că o nouă acţiune de plantare va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, începând cu ora 10.

Locul de întâlnire al voluntarilor este intrarea de pe Calea Torontalului către centura de protecţie forestieră. Se asigură atât puieţii, cât şi sculele necesare. Operaţiunile de pregătire a terenului au fost deja efectuate (foto sus), iar treaba ar putea fi terminată într-o singură zi.

Pentru un acces mai facil la locul plantării, voluntarilor li se oferă transport gratuit din staţia de autobuz de la Iulius Mall (cea de pe Calea Aradului). Autobuzele vor pleca din 20 în 20 de minute, începând cu ora 9. (9, 9.20, 9.40, 10, 10.20).

Pentru cei care vin cu maşinile personale sau cu alte mijloace de transport, locul de întâlnire este marcat în imaginea de mai jos.

Calea Torontalului

 

UPDATE: În cadrul proiectului au dorit să se implice şi 25 de persoane private de libertate, aflate în regim deschis şi semideschis, la Penitenciarul Timişoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns