Acțiune caritabilă, la Dumbrăvița

kangoo jumps

Pasionații de Kangoo Jumps au posibilitatea să ajute copiii bolnavi de cancer prin participarea la un eveniment caritabil organizat anual de Kinga Sebestyen, în beneficiul Asociației M.A.M.E., cu scopul de a îmbunătăți condițiile de tratare a copiilor bolnavi de cancer.

”Kangoo Jumps pentru Viață” va avea loc în data de 16 martie, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița. La eveniment și-au anunțat prezența instructori de Kangoo Jumps din toată lumea. Aceștia, alături de peste o mie de participanți, vor face mișcare și vor dona taxa de intrare (150 de lei) și sumele suplimentare pentru cauza umanitară.

În cadrul manifestării vor fi organizate diferite clase de aerobic (în special Kangoo Jumps) de către prezenteri naționali și internaționali printre care Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps în România, trainer și mentor a sutelor de instructori din țară și din străinătate -, Ildikó Marica, Ciprian Căvăjdan (câștigator al concursului New Face of Fitness 2018), Cristina Pintea, Marta Silvia, Lőrincz Ernő.

Evenimentul va fi deschis, în prezența autorităților locale, de către Kinga Sebestyen și Maria Culescu, fondatorul și președintele Asociației M.A.M.E., fiind invitată și formația de dansuri de societate, dansuri moderne și dansuri populare a Dumbrăviței.

Acest tip de eveniment a avut loc anual, în luna martie, în ultimii 11 ani, donând-se de fiecare dată mii de euro pentru ca micuții afectați de crunta maladie să poată beneficia de condiții mai bune la spitalul la care se tratează.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns