ACS Poli Timişoara are un meci infernal la Craiova

Leo Grozavu 1

ACS Poli Timişoara are programat vineri seara ultimul meci din sezonul regulat. Alb-violeţii lui Leo Grozavu vor evolua, cu începere de la ora 20,45, pe terenul grupării CSU Craiova.

„Este ultima etapă din campionatul regulat. Ne dorim cu ardoare să lăsăm o impresie pozitivă. Nu trecem prin cea mai fastă perioadă. Ultimele rezultate au fost în totală contradicţie cu ce ne-am propus. Din păcate, trebuie să acceptăm realitatea, să avem orgoliu şi să demonstrăm că valoarea Timişoarei este cu totul alta.

Dar degeaba vorbim dacă pe teren nu demonstrăm asta, dacă în joc facem greşeli individuale, de interpretare. Am încercat să dublăm anumite posturi, în special pe partea stângă, acolo unde suntem descoperiţi.

A venit Carabela, care este un jucător eligibil pentru regula U21. Ţinând cont că avem probleme în linia de atac, l-am ţinut pe Ciaccheri, dacă tot s-a pregătit alături de noi în ultima săptămână. Îi aştept să se integreze cât mai rapid. Ca toţi ceilalţi, intră într-o competiţie de titularizare. Sperăm să ne ajute să obţinem rezultatele pozitive pe care ni le propunem.

Şeroni se pregăteşte cu echipa. Am avut o discuţie cu el şi i-am spus ce aştept de la el. Va fi un play-out foarte disputat, toată lumea vrea să se îndepărteze de cele două locuri retrogradabile, plus cel de baraj.

Din nefericire, avem pe listă vechii jucători accidentaţi, cum ar fi Cânu sau Munteanu. Ultimul a jucat, desigur, în ultima etapă, dar mai mult am încercat să-l câştigăm pentru următoarele meciuri. În plus, a fost plecat la Bucureşti să-şi definitiveze tratamentul pentru leziunea pe care a avut-o.

Nu-l putem utiliza pe Haruţ, este în perioada de examene, după ce a fost plecat două săptămâni la echipa naţională. Nu va juca nici Roman, avem o înţelegere cu cei de la CSU Craiova să nu joace. Trebuie să ne respectăm cuvântul. Absent este şi Ţigănaşu, accidentat din toamnă.

Meciul se va disputa pe un stadion frumos, într-o atmosferă extraordinară, vor fi probabil 18-20.000 de spectatori, deci trebuie noi să dăm o replică sănătoasă. Toţi ne cântă prohodul, dar din păcate suntem în situaţia în care nu putem decât să-i contrazicem prin ceea ce vom arăta în teren”, a declarat Leo Grozavu.

„Craiova este o echipă bună, dar să nu uităm că suntem echipa care s-a salvat de la minus 14 puncte în sezonul precedent. Din punctul meu de vedere, situaţia nu este atât de dramatică precum crede lumea. Veţi vedea că va veni timpul să câştigăm şi se vor lega victoriile. Sunt sigur că vor veni şi zile mai bune!”, a spus şi portarul Cătălin Straton.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “ACS Poli Timişoara are un meci infernal la Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *