ACS Poli Timişoara înfruntă astăzi pe CFR Cluj, în Cupa României, pe „Dan Păltinişanu”. Ionuţ Popa: „Ne cam încurcă meciul cu ardelenii”

Alb-violeţii recunosc că duelul de marţi seară cu CFR Cluj (ora 20,30, stadionul „Dan Păltinişanu”), contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, le încurcă programul, pe elevii lui Ionuţ Popa aşteptându-i apoi trei meciuri de campionat, cu CSM Poli Iaşi, Concordia Chiajna şi Pandurii Târgu Jiu, primul şi ultimul fiind programate în deplasare.

În plus, toate sunt mult mai importante decât confruntarea cu fosta campioană de sub Feleac, obiectivul principal al echipei bănăţene fiind salvarea de la retrogradare.

„Este un meci care ne cam încurcă programul, pentru că după el vom avea trei meciuri de campionat într-un interval de şapte zile. Nu-i înţeleg pe cei care fac programările, avem şi două deplasări în acest interval de timp. Această partidă are caracteristicile ei. CFR Cluj este o echipă bună, care se va bate, probabil, la titlu. Vreau să fac o echipă cât de cât…

Artean este suspendat, Doman este tot în Turcia la tratament şi ne îngrijorează situaţia lui, rămâne să vedem dacă Bocşan va rezista la antrenament şi dacă-l putem folosi în meci. Echipa trebuie să joace şi să încerce să se califice mai departe.

Juniorii m-au dezamăgit ultima dată în Divizia C. Am vorbit cu ei, voi discuta şi cu antrenorul lor. Observ că este un regres la echipa a doua, trebuie să vedem care este cauza, pentru că această competiţie a fost creată pentru ei”, a declarat antrenorul Ionuţ Popa.

„Întâlnim o echipă importantă, care se află în play-off şi se bate la titlu. Sper să mergem mai departe, cu toate că ei au un joc bun în deplasare. Pot spune că este un meci aparte pentru mine, întrucât am evoluat la Universitatea Cluj. Mergem pe trei fronturi, campionatul este cel mai important”, a spus şi atacantul Octavian Drăghici.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns