ACS Poli, cu probleme mari de lot în meciul… complicat de la Botoşani

ACS Poli Timişoara joacă astăzi, de la ora 21, la Botoşani pentru menţinerea în elita fotbalului românesc. Situaţia alb-violeţilor este în continuare extrem de complicată, iar adversara din etapa a 12-a are un palmares favorabil în duelurile cu echipa de pe Bega.

ACS Poli a câştigat doar două partide cu FC Botoşani în Liga I. A fost un 1-0 în august 2015, la Timişoara, respectiv, un 2-1 pe terenul gazdelor de astăzi în martie 2017.

De asemenea, moldovenii le-au administrat bănăţenilor două dintre cele mai clare eşecuri din istoria recentă a participărilor în prima ligă: 6-1 la Botoşani (aprilie 2016) şi 5-0 la Timişoara (august 2016).

Poli nu a mai câştigat în deplasare din luna septembrie a anului trecut, când a trecut cu scorul de 2-1 de Dinamo Bucureşti. Băieţii lui Adrian Neaga au bifat doar două deplasări fără înfrângere în acest an: 1-1 la CSU Craiova şi 1-1 la Mediaş.

Altfel, Gabriel Cânu revine după suspendare, însă la capitolul accidentări îi notăm pe Străuţ (luxaţie la umărul drept) Ţigănaşu, Haruţ şi Popovici.

Foto: acspoli.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.