ACS Poli, cu probleme mari de lot în meciul… complicat de la Botoşani

botosani poli 3

ACS Poli Timişoara joacă astăzi, de la ora 21, la Botoşani pentru menţinerea în elita fotbalului românesc. Situaţia alb-violeţilor este în continuare extrem de complicată, iar adversara din etapa a 12-a are un palmares favorabil în duelurile cu echipa de pe Bega.

ACS Poli a câştigat doar două partide cu FC Botoşani în Liga I. A fost un 1-0 în august 2015, la Timişoara, respectiv, un 2-1 pe terenul gazdelor de astăzi în martie 2017.

De asemenea, moldovenii le-au administrat bănăţenilor două dintre cele mai clare eşecuri din istoria recentă a participărilor în prima ligă: 6-1 la Botoşani (aprilie 2016) şi 5-0 la Timişoara (august 2016).

Poli nu a mai câştigat în deplasare din luna septembrie a anului trecut, când a trecut cu scorul de 2-1 de Dinamo Bucureşti. Băieţii lui Adrian Neaga au bifat doar două deplasări fără înfrângere în acest an: 1-1 la CSU Craiova şi 1-1 la Mediaş.

Altfel, Gabriel Cânu revine după suspendare, însă la capitolul accidentări îi notăm pe Străuţ (luxaţie la umărul drept) Ţigănaşu, Haruţ şi Popovici.

Foto: acspoli.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *