Acrobații aeriene la aeroportul din Timișoara

acrobatii aeriene

Piloți militari, piloți de acrobație și parașutiști își vor arăta măiestria pe cer în 23 iunie, la Timișoara Air Show 2018, eveniment care va avea loc la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia”.

În cadrul celei de-a cincea ediții, vor putea fi urmărite evoluțiile elicopterelor și ale avioanelor supersonice ale Forțelor Aeriene Române. De asemenea, Aeroclubul României va fi prezentă cu formaţia Hawks of Romania, cu paraşutiştii din cadrul formaţiei Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra-uşoare The Pellicans. Vor face demonstrații pe cer și Formația ASALT și Skybolt of Romania, iar Iacării acrobaţi vor folosi efecte pirotehnice.

Și în acest an, zborurile acrobatice vor putea fi admirate la apusul soarelui. “Anul acesta, în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, organizăm a cincea ediție consecutivă a spectacolului aviatic Timișoara Air Show, deoarece dorim să continuăm tradiția de a promova și de a împărtăși pasiunea pentru aviație. În 2018 va fi o ediție aniversară, cu un spectacol deosebit la care dorim să participe un public cât mai numeros”, a declarat directorul general al aeroportului din Timișoara, Daniel Idolu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns