Acoperișul unei case din Hunedoara, găurit de „o piatră” suspectă (foto)

Misterul bolovanului de 50 de kilograme căzut „din cer”, peste o casă din Hunedoara, a fost elucidat. Ce spun autoritățile

Acoperișul unei case din Hunedoara a fost găurit, marți după-amiază, de „o piatră” căzută în locuință. Din fericire, mama și cei doi copii ai ei nu erau la etajul locuinței, ci la parter.

ISU Hunedoara anunță că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara.

S-au deplasat de urgență la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara.

Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, în urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

Piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată la Insemex Petroșani.

Mama și cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.

Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și mobilierul din aceasta.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată că pe acoperișul unui imobil a căzut o piatră și a ajuns în interiorul imobilului.

CITEȘTE ȘI: Timpark anunță: în perioada 01.04.-22.04.2022, nu vor fi sancționați proprietarii autovehiculelor ce parchează în zonele rezidențiale

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că la mansarda imobilului s-a produs un orificiu, de asemenea și în tavanul unei camere, piatra aflându-se pe pardoseala camerei. De asemenea, tot în aceeași dată, un alt cetăţean a sesizat Poliția Municipiului Hunedoara că în curtea casei sale se află o piatră. Polițiștii au ridicat pietrele și urmează a se efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aceste incidente”, informează IPJ Hunedoara, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Acoperișul unei case din Hunedoara, găurit de „o piatră” suspectă (foto)

  1. Ar fi bine ca pietrele acelea să fie desprinse din soare, caz în care așteptăm detaliile. Altfel, sunteți de un ridicol absolut cu acest articol. Și cum vă sună asta: „De asemenea, tot în aceeași dată, un alt cetăţean a sesizat Poliția Municipiului Hunedoara că în curtea casei sale se află o piatră.” ?? Serios?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *