Acest copilaş are nevoie de ajutorul nostru. Povestea lui este cumplită

maftei elisei

E un pui de om şi are o mulţime de boli. Nici un copilaş nu merită o asemenea soartă, iar singura lui şansă este să se trateze în Ungaria şi Austria.

Maftei Elisei are trei anişori, este din Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, şi suferă în principal de tromboză de venă femurală stângă. Picioruşul lui Elisei se umflă şi îşi schimbă culoarea pielii până la învineţire. De asemenea, Elisei suferă şi de trombofilie congenitală (se coagulează sângele prea repede).

Micuţul prezintă şi întârziere în dezvoltare şi creştere, din cauza alergiei la proteina din laptele de vacă, fiind nevoit sa consume numai lapte de migdale şi orez.

Problemele de sănătate au început de la vârsta de două luni, descoperite la Spitalul „Louis Ţurcanu” din Timişoara, în urma investigaţiilor de specialitate. Cele mai mari probleme de sănătate au început anul trecut în iunie, cand în urma unui roşu în gât şi a unei infecţii urinare, părinţii au văzut că un picioruş este mai umflat decât celălalt.

De la pedriatrie a fost trimis la chirurgie, unde s-a descoperit o hernie inghinală. De la chirurgie a fost trimis la un medic specialist de rinichi şi în urma unor analize făcute în străinătate s-a descoperit tromboza de venă femurală stângă.

Astfel, Elisei trebuie să ajungă în aceasta toamnă în Ungaria şi în Austria, atât pentru analize medicale complexe, cât si pentru câteva intervenţii chirurgicale pentru a salva picioruşul şi în final viaţa sa. Costurile analizelor de specialitate, consultaţiile medicale, intervenţiile chirurgicale, costurile de spitalizare şi transport se ridica la suma de 10.000 de euro.

Elisei are şansa de a se face bine, iar această şansă depinde de noi. Donaţii pentru Elisei se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR:
în lei: RO 74 RNCB 001813 82799 00003; în euro: RO 04 RNCB 0018138279900002, cod swift: RNCBROBU, sucursala: Chişineu Criş, jud. Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *