Accidentul în care au murit doi tineri a fost provocat de şoferul unui BMW seria 7 cu volan pe dreapta

În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul teribil petrecut pe DN 79, lângă localitatea bihoreană Gepiu, vineri noaptea, a fost provocat de un bărbat de 34 de ani din judeţul Harghita, care conducea un BMW seria 7 cu volan pe dreapta, şi care a ieşit în depăşirea unui TIR într-o zonă unde această manevră era interzisă.

Potrivit comisarului-şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, bărbatul de 34 de ani din municipiul Gheorgheni circula pe direcţia Salonta-Oradea şi „s-a angajat în depăşirea unui autotren cu semiremocă în zona de acţiune a indicatorului rutier „depăşirea interzisă” şi încălcând marcajul longitudinal continuu aferent sensului de mers”, a informat ziarul Bihoreanul.

Ieşit pe contrasens, BMW-ul s-a lovit frontal de un alt BMW, înmatriculat în Bihor şi condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani din comuna Cefa. „În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în semiremorca autotrenului, iar ulterior ambele autoturisme au ajuns în şanţul din partea stângă a sensului de deplasare Salonta-Oradea”, a declarat Fărcuţa, pentru Bihoreanul.

Impactul dintre cele două maşini a fost devastator, iar părţi din autoturisme au sărit în toate direcţiile. În plus, accidentul a dus la moartea a doi tineri: bihoreanul aflat la volanul BMW-ului care mergea spre Salonta, respectiv pasagerul din stânga al şoferului vinovat de accident, un tânăr de 32 de ani, din Gheorgheni.

În plus, pasagerul din dreapta al BMW-ului cu numere de Bihor, un alt tânăr de 24 de ani din Cefa, a fost proiectat din maşină şi a suferit răni grave, fiind internat la Spitalul Judeţean Oradea cu fractură de stern şi fractură de bază de craniu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accidentul în care au murit doi tineri a fost provocat de şoferul unui BMW seria 7 cu volan pe dreapta

Lasă un răspuns