Accidentul în care au murit doi tineri a fost provocat de şoferul unui BMW seria 7 cu volan pe dreapta

În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul teribil petrecut pe DN 79, lângă localitatea bihoreană Gepiu, vineri noaptea, a fost provocat de un bărbat de 34 de ani din judeţul Harghita, care conducea un BMW seria 7 cu volan pe dreapta, şi care a ieşit în depăşirea unui TIR într-o zonă unde această manevră era interzisă.

Potrivit comisarului-şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, bărbatul de 34 de ani din municipiul Gheorgheni circula pe direcţia Salonta-Oradea şi „s-a angajat în depăşirea unui autotren cu semiremocă în zona de acţiune a indicatorului rutier „depăşirea interzisă” şi încălcând marcajul longitudinal continuu aferent sensului de mers”, a informat ziarul Bihoreanul.

Ieşit pe contrasens, BMW-ul s-a lovit frontal de un alt BMW, înmatriculat în Bihor şi condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani din comuna Cefa. „În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în semiremorca autotrenului, iar ulterior ambele autoturisme au ajuns în şanţul din partea stângă a sensului de deplasare Salonta-Oradea”, a declarat Fărcuţa, pentru Bihoreanul.

Impactul dintre cele două maşini a fost devastator, iar părţi din autoturisme au sărit în toate direcţiile. În plus, accidentul a dus la moartea a doi tineri: bihoreanul aflat la volanul BMW-ului care mergea spre Salonta, respectiv pasagerul din stânga al şoferului vinovat de accident, un tânăr de 32 de ani, din Gheorgheni.

În plus, pasagerul din dreapta al BMW-ului cu numere de Bihor, un alt tânăr de 24 de ani din Cefa, a fost proiectat din maşină şi a suferit răni grave, fiind internat la Spitalul Judeţean Oradea cu fractură de stern şi fractură de bază de craniu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Accidentul în care au murit doi tineri a fost provocat de şoferul unui BMW seria 7 cu volan pe dreapta

Lasă un răspuns