Accidente rutiere grave, unul lângă Timişoara, altul la Lugoj

accident lugoj 14

În cursul acestei dimineți, pompierii timișeni au fost solicitați să intervină la două accidente rutiere grave.

Primul accident a fost anunțat în jurul orei 05:45. Accidentul s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj (DN6). În accident au fost implicate un autotren, un autobuz (în care se afla doar șoferul) și un autoturism în care se aflau 4 persoane.

În urma impactului, au rezultat 3 victime, dintre care o victimă încarcerată care a suferit politraumatisme. Cele 3 victime au fost transportate la spital, conștiente și cooperante.

CITEŞTE ŞI: Accident spectaculos: Un tren a fost oprit de la prăbușire de o sculptură imensă

Cel de-al doilea accident a fost anunțat la ora 07:00. Accidentul s-a produs pe drumul național DN 59, în localitatea Șag. În urma acestui accident au rezultat 3 victime, doi adulți și un minor. Cele 3 persoane au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

10 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj și 7 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara au intervenit la cele două accidente asigurând măsurile specifice, acordând primul ajutor medical victimelor și aplicând manevrele de descarcerare în cazul victimei încarcerate de la primul accident.

Foto: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns