Accidente, incendii și urmări ale vijeliei. Ore grele pentru pompierii din vestul țării

pompieri 36 e1601884449904

În weekend, pompierii militari din Caraș-Severin au avut mult de lucru. Ei intervenit în aproape 30 de cazuri care necesitau prezența lor. Cele mai multe, 15 la număr, au fost intervenții ale echipajului SMURD în ajutorul unor  persoane aflate în dificultate și care aveau nevoie urgent de asistență medicală.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban și-a anulat tot programul și s-a testat de coronavirus. A fost lângă un confirmat pozitiv, la o televiziune

Pompierii și echipajele SMURD au mers și la patru accidente rutiere, una dintre cele mai dificile misiuni fiind cea de descarcerare a unei persoane care a rămas blocată într-o mașină prăbușită într-un șanț îngust și adânc de aproximativ trei metri, pe DJ 582.

Totodată, salvatorii au participat la stingerea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Rusca Montană, acolo fiind salvate bunuri de aproximativ 9.000 de lei.

Vremea rea și vântul puternic au dus la prăbușirea unui copac pe DJ 586, și tot pompierii au fost cei care au intervenit pentru ca drumul să fie degajat și circulația reluată în condiții de siguranță.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *