Accidente grave în Timișoara

Ziua a început cum nu se poate mai rău pentru mai mulți participanți la trafic. În condițiile în care multe drumuri sunt aglomerate, iar ceața și carosabilul alunecos ridică probleme, au loc evenimente rutiere nedorite.

Două autoturisme s-au ciocnit pe Calea Lugojului, aproape de Ghiroda. Din cei patru oameni care se aflau în ele, doi au fost răniți. Au ajuns la fața locului un echipaj al ambulanței, unul SMURD, precum și șapte pompieri cu o autospecială de primă intervenție.Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare.

Un alt accident a avut loc pe Calea Urseni, unde o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism se afla doar șoferul, care a fost preluat de un  echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital. La locul intervenției a ajuns și o autospecială cu trei pompieri.

Polițiștii au deschis anchete pentru a stabilii cauzele producerii accidentelor. 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Tristan 8 ianuarie 2020
Incredibil...! Doar au baut toti soferii din apa sfintzita !... Si ce le face Sfintzia Sa ??? ... le arata ce s-ar fi intimplat daca n-ar fi consumat-o...!!! Incredibil !... Sa vezi si sa nu crezi...! ...In loc sa fie protejati... sau poate ca e doar un avertisment: si-alta data, si-alta data - o ti--o facem si mai- si mai plata...........! Apropo un amanunt...stiati ca in zilele revolutiei, usile bisericilor, a catedralei, au fost inchise...???