Accident violent pe o şosea din vestul ţării: 3 victime, trafic blocat

accident rutier 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulația rutieră a fost blocată, miercuri dimineaţă, pe DN79 Oradea – Salonta, în zona localității Gepiu, județul Bihor, după ce a avut loc o coliziune între două autoturisme.

Potrivit primelor informaţii, cele două maşini implicate sunt un BMW și un Opel. La ora publicării articolului nu erau clare împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

În urma impactului, două persoane au suferit leziuni ușoare și una a fost rănită grav.

Traficul rutier a fost oprit în ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate, motiv pentru care s-au format coloane lungi de autovehicule.

Un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana anunță că la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor, potrivit publicaţiei Bihoreanul.

„Ajunse la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unei persoane rămase captivă într-unul din cele două autoturisme avariate, iar pompieri militari paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajul Serviciului de Ambulanță Județean au procedat la acordarea îngrijirilor necesare celor trei persoane rănite în urma accidentului (persoana încarcerată prezentând contuzii și traumatisme – cod galben medical, iar celelalte două victime prezentând răni ușoare- cod verde medical)”, arată comunicatul ISU.

Sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC jud. BIHOR / Mădălin Andrei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident violent pe o şosea din vestul ţării: 3 victime, trafic blocat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *