ACCIDENT TRAGIC în vestul ţării! A murit la doar 19 ani, ars de viu în propria maşină (VIDEO)

Foto: Facebook

Accident fatal pe o şosea din zona de vest a ţării. Un tânăr de doar 19 ani a murit carbonizat, la intersecţia DN 79 Arad – Orade cu drumul judeţean ce duce spre Homorog.

„Am fost sesizaţi, marţi seara, despre producerea unui accident rutier urmat de incendiu, martorii afirmând că nu au văzut nicio persoană ieşind din maşina cuprinsă de flăcări”, a precizat pentru Bihoreanul căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana – Bihor.

La faţa locului au fost mobilizate echipajele Detaşamentele de Pompieri Salonta, care au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, echipajul de prim ajutor calificat din cadrul aceluiaşi detaşament şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

„În accident a fost implicat un singur autovehicul, care a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a precizat Alina Dinu.

În urma impactului, maşina s-a rostogolit pe câmpul din apropiere, scrie ebihoreanul.ro. Se pare că tânărul a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod,mașina s-a rostogolit pe câmp și a ars fără ca Ovidiu să mai reușească să iasă din ea.

Poliţiştii au identificat victima, acesta fiind Ovidiu Legman, un tânăr în vârstă de 19 ani din Salonta.

Prietenii săi au realizat un filmuleţ pe care l-au postat pe YouTube în memoria lui. Dumnezeu să-l odihnească!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
pop 14 ianuarie 2016
Dumnezeu sa-i ierte si pe parintii care le cumpara masini copiilor.