ACCIDENT TRAGIC în Timiş. Un băieţel de doar opt luni a murit

Accident tragic, marti seara, pe soseaua care leaga autostrada A6 de A1, in apropiere de Lugoj.

Doua persoane au ajuns la spital dupa ce un sofer s-a angajat in depasirea unui autotren. Barbatul, de loc din Varciorova, Caras-Severin, nu a observat linia continua, a patruns pe contrasens si s-a izbit in plin de o alta masina care circula regulamentar.

accident-Lugoj”Veneam dinspre Lugoj. Am intrat pe autostrada si m-am gandit ca sunt doua benzi. Am intrat in depasire si nu am vazut ca vine domnul din fata”, a declarat pentru lugojinfo.ro soferul din Varciorova.

In urma impactului foarte violent, copilul soferului, in varsta de doar 8 luni, a ajuns la spital in stare critica si a fost declarat mort, in ciuda eforturilor medicilor de a-l menţine în viaţă.

De asemenea, soferul celuilalt autoturism a fost si el ranit, insa medicii sustin ca starea lui nu este asa grava.

Circulatia rutiera care face legatura intre A6 Lugoj-Balint si A1 Balint-Timisoara a fost blocata aproximativ 90 de minute, soferii fiind directionati catre nodurile rutiere de la Traian Vuia si Topolovatul Mare. Pe numele barbatului din Varciorova a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. El se indrepta impreuna cu familia spre Italia, dupa ce si-a petrecut vacanta in Romania.

Mai multe imagini pe lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
TM 3 februarie 2016
"Veneam dinspre Lugoj. Am intrat pe autostrada si m-am gandit ca sunt doua benzi. Am intrat in depasire si nu am vazut ca vine domnul din fata”. Tor ai mare dreptate, carasanul era pe un drum cu o banda pe sens, cu linie continua ce desparte sensurile de mers, dar el credea ca e pe autostrada..... Nu cred ca mai e nimic de adăugat la caracterizarea ta!
Alexandru 3 februarie 2016
Esti tu prost informat. Din ce am vazut eu cei mai multi morti pe drumul Lugoj - Orsova au fost in masini cu numar de TM. Toti soferi la drum lung se grabesc.
tor 3 februarie 2016
Cand vezi masina de CS considera ca e condusa de cineva fara permis, preventiv te asiguri ce vrea sa faca si apoi esti atent la semnele si indicatoarele de circulatie.In situatia de fata nu aveai cum sa eviti un cap sec.Asteptam o ancheta la modul cum se obtin permisele in CS.