Accident TERIBIL pe autostradă. Sunt morți și răniți!

Autostrada Soarelui este blocată de ore bune la kilometrul 147. Toţi şoferii care au drum de la Bucureşti la Constanţa sunt redirecţionaţi pe rute ocolitoare. A avut loc un accident grav, între mai multe maşini de mare tonaj.

În accident au fost implicate un autotren, un camion şi o autoutilitară. Accidentul s-a soldat cu doi morți şi doi răniţi în stare gravă.

Accidentul s-a produs vineri în jurul orei 12.30, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii A2, la kilometrul 147. Traficul este blocat între Fetești și Cernavodă. Poliţiştii i-au deviat pe şoferi prin Drajna – Slobozia – Giurgeni

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un autotren, un autocamion şi o autoutilitară, care a fost prinsă între cele două vehicule.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs când șoferul autoutilitarei se afla staționat pe banda de urgență, încercând să schimbe un cauciuc și acesta a fost lovit de un tir care venea din spate.

Potrivit centrului Infotrafic, circulaţia spre Constanţa a fost deviată de la Feteşti pe DN 3B, prin Făcăeni, către DN2A Giurgeni – Constanţa.

Sursa: digi.ro

Foto: captură video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns