Accident teribil în vestul țării: un tânăr a murit, altul a ajuns în stare foarte gravă la spital

camioneta 2

O dubiță care circula pe DN 66A, în zona Izvoare de pe raza localității Vulcan, a ieșit de pe șosea și s-a înfipt într-un stâlp de electricitate.

La volan se afla un tânăr de 29 de ani. ”Echipele au găsit în autoutilitară un tânăr de 25 de ani inconştient şi încarcerat.

Şoferul autovehiculului a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Lupeni.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, personalul medical al SAJ şi paramedicii SMURD au încercat stabilizarea tânărului prins în autovehicul.

Victima a intrat în stop cardio-respirator şi în ciuda eforturilor pentru resuscitarea acesteia nu a răspuns la manevre”, informează ISU Hunedoara.

Șoferul dubiței a ajuns la spital, însă șansele de supraviețuire ale acestuia sunt minime. Ambele victime sunt din Petrila.

Pompierii au folosit un utilaj pentru a stabiliza dubița, astfel încât să poată extrage în siguranță victimele din mașină.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului. ITM Hunedoara are în vedere accidentul deoarece acesta v-a fi cercetat ulterior și de inspectorii de muncă, întrucât cele două victime s-ar fi aflat în timpul programului de lucru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns