Accident rutier în vestul țării. Trei tineri au fost răniți

accident hunedoara 14

Accidentul a avut loc pe DN74, unde două autoturisme au intrat în coliziune. În mașini se aflau, în total, cinci persoane. Trei dintre acestea au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să știe românii care merg în Grecia. Care este cel mai bun traseu

Pompierii Staţiei Brad au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi în două autoturisme intrate în coliziune pe DN 74, relatează hunedoaralibera.ro

În autoturismele implicate în accidentul produs pe raza comunei Crişcior se aflau 5 persoane. Trei dintre acestea au suferit multiple traumatisme fiind asistate medical de pompieri specializaţi în prim ajutor şi de cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Din fericire, pompierii nu au fost nevoiţi să utilizeze echipamentele de descarcerare pentru scoaterea răniţilor din autoturisme.

Răniţii, o fată de 16 ani, un băiat de 17 ani şi o femeie de 35 de ani au fost stabilizaţi şi transportaţi cu 2 ambulanţe la U.P.U. Brad. Totodată, echipajele de intervenţie s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la cele două autoturisme.

Drumul naţional 74 a fost blocat pe timpul desfăşurării operaţiunilor de salvare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *