Accident pe autostrada A1 în vestul țării: o persoană a rămas încarcerată

Un bărbat de 31 de ani a fost rănit şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva după ce a intrat cu autoutilitara în partea din spate a unui camion TIR, pe autostrada A1. Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Ilia și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a extrage victima.

“Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au găsit pe autostrada A1, pe sensul Ilia – Deva, la km 377, un bărbat rănit încarcerat într-o autoutilitară care s-a izbit puternic de partea din spate a unui autotren. Echipele de intervenţie au acordat îngrijiri medicale şi au stabilizat şoferul autoutilitarei, în vârstă de 31 de ani, în timp ce se desfăşurau şi manevrele de descarcerare. Tânărul a fost extras din autovehicul în condiţii de siguranţă şi transportat cu ambulanţa la UPU Deva”, a precizat ISU Hunedoara.

Circulaţia pe A1, pe sensul Ilia – Sebeş, a fost întreruptă pentru scurt timp, până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a măsurătorilor la locul accidentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns