Accident, nu departe de Timișoara. O victimă a rămas încarcerată

Salvatorii au fost solicitați să intervenă la un accident rutier pe drumul județean DJ592, între localitățile Chevereșu Mare și Albina.

În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 adulți și un minor. În urma impactului, un adult a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată în stare de conștiență unui echipaj medical SAJ. De asemenea, minorul a primi îngrijiri medicale deoarece a suferit un atac de panică. Celelalte 2 persoane nu au necesitat îngrijiri medicale.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 7 pompieri, o ambulanță SAJ și echipaj de poliție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Stop_accidente 27 septembrie 2020
Intervențiile (combustibil, salarii, amortizare mijloace mobile, etc): Autospeciala costă 1000 RON SMURD costă 1000 ROM Pompieri costă 2000 RON Ambulantă costă 1500 RON Poliție costă 500 RON Cost total = 6000RON Concluzie: câteva clipe de neatenție sau de Nebunie ne fac mai Intervențiile: cu 6000RONi. Ce puteam face cu banii ăștia? Multe.