Accident mortal în vestul ţării

Un bărbat de 30 de ani a fost lovit mortal de un autoturism pe drumul național 7, între Arad și Pecica.

Un bărbat de 30 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autoturism condus de o femeie de 31 de ani din județul Mehedinți care circula dinspre Pecica spre Arad.

CITEŞTE ŞI: Toți oamenii premierului: Lista lui Sorin Grindeanu, ultima variantă

Accidentul a avut loc în 30 decembrie, în jurul orei 07:00 în zona unui depozit situat pe drumul național, la ieșire din Arad înspre Pecica. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad spun că primele cercetări arată că victima ar fi traversat drumul național prin loc nepermis și fără să se asigure.

CITEŞTE ŞI: Ar fi bomba anului! Alina Vidican, din nou însărcinată?! Imaginea care a creat isterie printre internauţi

“Din primele cercetări efectuate a rezultat că în dimineața zilei de 30 decembrie în jurul orei 7:00, o femeie de 31 de ani din județul Mehedinți a condus un autoturism dinspre Pecica înspre Arad.

În dreptul intrării unui depozit a accidentat mortal un bărbat de 30 de ani care s-a angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis fără să se asigure. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt”, a precizat agentul șef adjunct Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, scrie aradon.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns